Denizli Sağlık Sen üyeleri piknik şöleninde buluşturdu.
22 Mayıs 2016, Pazar

Yoğun katılımın gözlendiği piknik şölenine, Sağlık-Sen Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, Memur-Sen Denizli Şube Başkanımız Osman Tavşan, Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanımız Metin Koçoğlu,yönetim kurulu üyeleri,Denizli Memur Sen Şube Başkanları,Çevre illerin(İzmir,Muğla,Afyon,Uşak...) Sağlık Sen İl Başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

 

Piknik şöleninin açış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanımız Metin Koçoğlu, pikniğe katılan herkese teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının sorunlarının takipçisi olduklarını belirten Koçoğlu, bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla önemli mesafeler aldıklarını ifade etti. Yılın yorgunluğunu tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızla birlikte atmak için düzenlediğimiz piknik şölenimize hoş geldiniz dedi.

 

Sağlık-Sen Genel Başkanımız Metin Memiş'te piknikte yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen'in Sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde önemli bir roller üstlendiğini belirterek; "Sendika olarak Türkiye'nin demokratikleşmesi anlamında verdiğimiz katkılara devam edeceğiz, ülkemizin yeni ve sivil bir anayasaya kavuşması için üzerimize düşeni yapacağız. Teröre destek verenlere ve teröre karşı mücadelemiz devam edecek” dedi. 

 

Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanımız Metin Koçoğlu, piknik şölenine katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’e günün anlam ve önemi adına yatağan palası hediye etti.Piknik alanında çeşitli aktivitelerle sendika üyeleri doyasıya eğlendi. Mehteran takımının da yer aldığı şölende, sendika üyeleri ve aileleri, çeşitli oyunlar oynadı. Oyunlarda başarılı olan üyelere çeşitli hediyeler takdim edildi.




HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :