BİRLİK VE KARDEŞLİK PİKNİĞİMİZ
16 Haziran 2019, Pazar

Sağlık Sen Denizli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen piknik şöleni dün Çamlık Mesire alanında gerçekleşti.

Her yıl sağlık çalışanları ve aileleri ile birlikte düzenlenen ve yoğun katılımın gözlendiği piknik şölenine Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Sağlık-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Sağlık Sen Denizli Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Memur Sen Şube Başkanları,Çevre illerin Sağlık Sen İl Başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

Dün üniversite sınavları nedeniyle saat 13.00 başlayan program yoğun katılım sağlanırken davetlilere yemek ikramının ardından mehteran takımının gösterileri ile katılımcılar tarihi yeniden yaşadı. Çocuklarında düşünüldüğü piknik şöleninde palyaço gösterileri, oyunlar ve çeşitli etkinlikler ile eğlencenin doruğuna ulaştı.

Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu yaptığı konuşmada; "Yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarımızın kazanımları için çalışırken, yoğun iş temposunu bir kenara bırakarak meslektaşları ve aileleri ile bir araya gelerek yapılan sosyal aktiviteler ile bir nebze olsun rahatlamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz geleneksel piknik şölenimize katılan sağlık çalışanlarımıza, ailelerine ve davetlilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Sağlık çalışanlarının sorunlarının takipçisi olduklarını belirten Koçoğlu, bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla önemli mesafeler aldıklarını ifade etti. Yılın yorgunluğunu tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızla birlikte atmak için düzenlediğimiz piknik şölenimize hoş geldiniz dedi.

PAYLAŞ :